2 napos vízitúra az Öreg Túr folyón

Öreg Túr
10.850 Ft
Időtartam: 2 nap 1 éjszaka
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
10.850 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Az Öreg Túr egy rendkívül vadregényes, biztonságos, a legtöbb esetben csak derékig érő folyócska. Szépségét a bedőlt fáknak, az érintetlen növény és állatvilágának, 2 helyen is érinthető nádasainak, vadregényességének köszönheti. Vízitúrázni, az Öreg Túr a sekély vize miatt még általános iskolás csoporttal is nagyon biztonságos.

Szállás: Vidám Delfin Kemping

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

Utazás: a cég saját buszaival vagy egyénileg. Szükség esetén a közeli állomásról transzfert biztosítunk (az ár nem tartalmazza). Kérjen árajánlatot irodánktól, pl. 18+1 fős Mercedes busz Nyíregyházáról oda-vissza 48.000 Ft, 45 fős Ikarus busz 83.000 Ft, 56 fős Volvo busz 95.000 Ft, mely összegek már tartalmazzák a sofőr napidíját, szállását, ellátását.

(A Volvo Irizar busz kalkulált minimális létszáma: 30 Fő, a Mercedes Sprinter busz minimális létszáma : 16 fő. Ennél kissebb létszám esetén a részvételi díj emelkedik, melyről kérjen ajánlatot irodánktól. Javasoljuk a Volvo buszunk esetében, hogy több osztályból töltsék fel a helyeket.

Az ár Nyíregyházáról történő indulással van kalkulálva, más kiinduló állomás esetén kérjen ajánlatot irodánktól!)

Részvételi díj

10.850 Ft, amely összeg tartalmazza a szállást panzióban, félpanziós ellátást (reggeli, vacsora), kenuk- kajakok bérleti díját, kenuszállítást, transzfert busszal, túravezetést.

Program

1. nap  Érkezés Tiszabecsre a Vidám Delfin Kempingbe. Szálláshely elfoglalása. Kajakozás – kenuzás elméleti és gyakorlati oktatása. Utazás az Öreg Túr folyóhoz busszak (11 km).  Az Öreg Túr egy rendkívül vadregényes, biztonságos, a legtöbb esetben csak derékig érő folyócska. Szépségét a bedőlt fáknak, az érintetlen növény és állatvilágának, 2 helyen is érinthető nádasainak, vadregényességének köszönheti. Vízitúra Sonkádtól Kölcséig (12 km). Utazás Tiszabecsre, vacsora.

2. nap Reggeli,  utazás Kölcsére busszal (12 km), az Öreg Túr folyóhoz. Vízitúra a vadregényes Túron tovább Túristvándiig, a híres vízimalomig (14 km). Kenutúránk során  az érintetlen természet, bedőlt fák, nádasok nyújtanak kalandokat. Az Öreg Túr vízitúra résztvevői egy kenuban ülve egymásra utalva, egymással összedolgozva tudnak csak boldogulni, így a programnak csapatépítő, összekovácsolő ereje van. A vízitúra végeztével utazás haza.

Jelentkezési lap - 2 napos vízitúra az Öreg Túr folyón

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!

Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»