Csúcstúra a Lomnic-i csúcs alá és a Rysy csúcsra a Magas Tátrában

Tatranska Lomnica
12.300 Ft
Időtartam: 2 nap 1 éjszaka
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
12.300 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Utazás Tatranska Lomnica-ra. Lanovkával felvonózás a Kő-pataki-tó-hoz (szlovákul Skalnaté pleso), majd gyalogtúra a Magas-Tátrában a Kő-pataki-völgy alsó részének morénái között, 1754 m tengerszint feletti magasságba. Innen gyalogtúra vissza a völgybe csak lefelé vezető úton. Az útvonal kiépített túraúton vezet.

Szállás: 2 csillagos hotelben

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

Utazás: autóbusszal, melyet az ár nem tartalmaz!

Részvételi díj

12.300 Ft , amely összeg tartalmazza a szállást, félpanziós ellátást, túravezetést. Az ár nem tartalmazza az autóbusszal utazás költségét, melyről érdeklődjön irodánkban.

Plusz költség a lanovkázás: a tengerszemig: 6200 Ft, a csúcsra a csillagvizsgálóhoz: 9300 Ft.

Program

1. nap
Indulás Nyíregyházáról 8:00-kor autóbusszal. Pihenő Lőcsén, városnézés helyi idegenvezetővel. Utazás Tatranska Lomnica-ra. Felkészülés a gyalogtúrára elméletben, lanovkával felvonózás a Kő-pataki-tó-hoz (szlovákul Skalnaté pleso) a Magas-Tátrában a Kő-pataki-völgy alsó részének morénái között, 1754 m tengerszint feletti magasságba. Innen gyalogtúra vissza a völgybe csak lefelé vezető úton. Az útvonal kiépített túraúton vezet. A túra után utazás a szállásra, vacsora.

2.nap
Reggeli, utazás busszal a Rysy csúcshoz vezető Szlovák oldali kiinduló állomásra, Túra a Rysy csúcsra. Innen áttekintünk Lengyelországba, hiszen ez a csúcs szlovák és lengyel oldalról is megközelíthető. Innen látszik a Magas tátra legnagyobb tengerszeme is, a Morskoe Oko. Ereszkedés vissza a kiinduló állomásra. Hazautazás közben pihenő Eperjesen, városnézés helyi idegenvezetővel (fakultatív). Érkezés az esti órákban!

Jelentkezési lap - Csúcstúra a Lomnic-i csúcs alá és a Rysy csúcsra a Magas Tátrában

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!

Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»