Kirándulás a Lengyel Magas Tátrában

Zakopane
20.800 Ft
Időtartam: 2 nap 1 éjszaka
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
20.800 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Utazás Zakopaneba, a lengyel hegyi vidék fővárosába. Belváros megtekintése, piac látogatás és vásárlás, majd gyalogtúra a belvárosból indulva a Gubalowka hegyre. A túra megtehető sikló vasúttal is, vagy fölfelé vasúttal, lefelé gyalog.

Szállás: 2 csillagos hotelben vagy magán panzióban

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

Utazás: nyugati típusú autóbusszal (Volvo Iroizar 56 személyes vagy Mercedes 18 személyes)

(A Volvo Irizar busz kalkulált minimális létszáma: 30 Fő, a Mercedes Sprinter busz minimális létszáma : 16 fő. Ennél kissebb létszám esetén a részvételi díj emelkedik, melyről kérjen ajánlatot irodánktól. Javasoljuk a Volvo buszunk esetében, hogy több osztályból töltsék fel a helyeket.

Az ár Nyíregyházáról történő indulással van kalkulálva, más kiinduló állomás esetén kérjen ajánlatot irodánktól!)

Részvételi díj

20.800 Ft+kisvasút, amely összeg tartalmazza az utazást nyugati autóbusszal, szállást, félpanziós ellátást, túravezetést. Plusz költség a kisvasút díja!

Program

1. nap
Indulás Nyíregyházáról 8:00-kor autóbusszal. Pihenő Lőcsén, városnézés helyi idegenvezetővel. Utazás Zakopaneba. Belváros megtekintése, piac látogatás, majd gyalogtúra a belvárosból indulva a Gubalowka hegyre. A túra megtehető sikló vasúttal is, vagy fölfelé vasúttal, lefelé gyalog. Utazás a lengyel szálláshelyre, vacsora.

                                 

2. nap
Reggeli után meghódítjuk a Magas Tátra legnagyobb Tengerszemét, a Morskoe Oko-t. A gleccsertó 1393 méteres magasságban terül el, déli oldalát a Magas-Tátra Szlovákiához tartozó orma, a 2438 méter magas Menguszfalvi-csúcs határolja. A tótól keletre Lengyelország legmagasabb csúcsa, a Tengerszem-csúcs (2499 méter) magasodik. A Halas-tó a Tátra legnagyobb tava, területe nagyjából 34 hektár, mélysége 51 méter, ezzel a negyedik legmélyebb tó a hegységben. Indulás haza.

                                

Jelentkezési lap - Kirándulás a Lengyel Magas Tátrában

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!

«
»