Kirándulás a Szlovák Paradicsomban a Píla völgyben és Klastorisko-n.

Szlovák Paradicsom
12.300 Ft
Időtartam: 2 nap 1 éjszaka
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
12.300 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Utazás busszal a Szlovák Paradicsomba, ahonnan dél körül indulunk a páratlan szépségű tájegység közepes nehézségű gyalogtúrájára,  a Píla szurdokban. Másnap reggeli után a Hernád áttörésen indulunk el, majd a túra felénél kanyontúrába váltunk. Elindulunk fölfelé az elhagyatott kolostor romjaihoz. Hazautazás közben pihenő Eperjesen, esetleg városnézés helyi idegenvezetővel (fakultatív).

Szállás: 2 csillagos hotelben vagy diákszálláson

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

Utazás: autóbusszal, melyet az ár nem tartalmaz.

 

Részvételi díj

12.300 Ft, amely összeg tartalmazza a szállást, félpanziós ellátást, túravezetést, belépőt a szlovák paradicsomba 2 alkalommal. Az ár buszköltséget nem tartalmaz, ennek díjairól érdeklődjön irodánkban.

Program

1. nap
Indulás Nyíregyházáról 8:00-kor autóbusszal. Pihenő Kassán, városnézés helyi idegenvezetővel. Utazás a Szlovák Paradicsomba, közepes nehézségű túra a Píla szurdokban. Az útvonal egy patakmederben vezet a hegytetőre, melyben haladva festői szépségű tájat szemlélhetünk. A feljutást fekvő létrák, lépőrácsok, és álló vaslétrák segítik! Utazás a szállásra, vacsora.

2. nap
Reggeli után a Hernád áttörésen indulunk el. A gyalogtúrát vízszintes lépő létrák, szilkafalba vésett lépőrácsok és láncos kapaszkodók, függőhidak segítik, melyeken végighaladva igencsak akciódúsnak mondható a kirándulás!  A túra felénél kanyontúrába váltunk. Elindulunk fölfelé az elhagyatott kolostor romjaihoz. A helytetőről haza kényelmes gyalogút vezet lefelé. Hazautazás közben pihenő Eperjesen, városnézés helyi idegenvezetővel (fakultatív). Érkezés az esti órákban!

Jelentkezési lap - Kirándulás a Szlovák Paradicsomban a Píla völgyben és Klastorisko-n.

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!

Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»