Kirándulás a Szlovák Paradicsomban és csúcstámadással a Magas Tátrában – Kriván

Kriván
12.300 Ft
Időtartam: 2 nap 1 éjszaka
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
12.300 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Utazás a Szlovák Paradicsomba, könnyed 3-4 órás gyalogtúra a Zejmarska Roklinan, mely egy könnyü de izgalmas, kalandos hegyi gyalogtúra létrás, lépőrácsos, vízszintes létrás szakaszokkal, majd ereszkedés a dedinki-i víztározóhoz. Az útvonal egy patakmederben vezet a hegytetőre, melyben haladva festői szépségű tájat szemlélhetünk. Másnap a Magas Tátra nyugati oldalán magasodó Kriván csúcs meghódításának indulunk. A gyalogtúra a fenyőhatár és sokszor a felhők felé vezet, meseszép hegygerincen és katlanokon át. A út során látható tengerszemek pedig gyönyörű díszei a kirándulásnak.

Szállás: 2 csillagos hotelben vagy diákszálláson

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

Utazás: autóbusszal, melyet az ár nem tartalmaz, erről érdeklődjön irodánkban.

Részvételi díj

12.300 Ft, amely összeg tartalmazza a szállást, félpanziós ellátást, túravezetést. Az összeg nem tartalmazza az autóbusszal utazás költségét, melyről érdeklődjön irodánkban.

Program

1. nap
Indulás Nyíregyházáról 8:00-kor autóbusszal. Pihenő Kassán, városnézés helyi idegenvezetővel. Utazás a Szlovák Paradicsomba, könnyed 3-4 órás gyalogtúra a Zejmarska Roklinan, végül ereszkedés a dedinki-i víztározóhoz. Az útvonal egy patakmederben vezet a hegytetőre, melyben haladva festői szépségű tájat szemlélhetünk. A feljutást fekvő létrák, lépőrácsok, és álló vaslétrák segítik! Utazás a szállásra, vacsora.

                                     

2. nap
Utazás a Magas Tátra Kriván-ra vezető út kiinduló állomásához. Csúcstúra a Krivan-ra. Az út során festői szépségű tájat láthatunk, az időtartam 6-7 óra. Jó kondícióban lévő túrázóknak javasoljuk. Hazautazás közben pihenő Késmárk-on, városnézés helyi idegenvezetővel. Érkezés az esti órákban!

                                   

Jelentkezési lap - Kirándulás a Szlovák Paradicsomban és csúcstámadással a Magas Tátrában – Kriván

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!

Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»