Vízesés Túrák a Magas Tátrában

Magas Tátra
12.300 Ft
Időtartam: 2 nap 1 éjszaka
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
12.300 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Utazás Ótátrafüred-re, gyalogtúra a Magas Tátra egyik legszebb vízesése mellett (Tarr-pataki vízesés). Az útvonal kiépített túraúton vezet. Második nap Csorba-tó-ról indulva kirándulunk a fenyőhatár fölött lévő, szikla birodalomban alázúduló Skok vízeséshez, mely a Magas Tátra egyik legnagyobb, legszebb vízesése.

Szállás: 2 csillagos hotelben vagy diákszálláson

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

Utazás: autóbusszal, melyet az ár nem tartalmaz!

Részvételi díj

12.300 Ft, amely összeg tartalmazza a szállást, félpanziós ellátást, túravezetést. Az ár az autóbusszal utazás költségét nem tartalmazza, erről érdeklődjön irodánkban!

Program

1. nap Indulás Nyíregyházáról 8:00-kor autóbusszal. Pihenő Kassán, városnézés helyi idegenvezetővel. Utazás Ótátrafüred-re. Felkészülés a gyalogtúrára elméletben, majd kb. 3 órás túra a Magas Tátra egyik legszebb vízesése mellett (Tarr-pataki vízesés). Az útvonal kiépített túraúton vezet. A túra után utazás a szállásra, vacsora.

2. nap Reggeli, utazás busszal Csorba-tóra, a Tátra második legnagyobb tengerszemének megtekintése. Utána indulás a fenyőhatár fölé a sziklák birodalmába a Malompataki völgybe. Skok vízesés megtekintése 1720 méteres magasságban. Indulás vissza a völgybe, utazás haza. Hazautazás közben pihenő Eperjesen, városnézés helyi idegenvezetővel (fakultatív). Érkezés az esti órákban.

Jelentkezési lap - Vízesés Túrák a Magas Tátrában

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!

Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»