Erdei Iskola Tiszabecsen

Tiszabecs
28.800 Ft
Időtartam: 5 nap 4 éjszaka
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
28.800 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Erdei iskolás programunk célja: hogy az iskolás gyerekeknek betekintést nyújtsunk a vidéki élet szépségeibe. Megismerkedjenek a háziállatokkal, az ártéri növény- és állatvilággal a környék kultúrtörténetével. Ezeket a felfedezéseket sportolás közben, kenuban ülve vagy épp biciklin kerekezve biztosítjuk, kielégítve így a gyerekek mozgásigényét is. Az egész nap tartó foglalkozásokat szakképzett pedagógusok vezetik!

Szállás: Vidám Delfin Kemping

Ellátás: teljes panziós ellátás

Utazás:  egyénileg.

Részvételi díj

28.800 Ft amely összeg tartalmazza a szállást 2-3-4-5 ágyas fürdőszobás szobákban, teljes panziós ellátást (reggeli, ebéd, vacsora) melyet saját éttermünkben főzünk és tálalunk, szaktanárok, oktatók, túravezetők díját, kajak – kenu oktatást, a kerékpártúra és kenutúra teljes költségét, transzfereket busszal a helyszínekre.

Program

  1. nap: Az állatok, növények és élőhelyek napja. A természetes erdő, fa és cserjefajok tanulmányozása, madár és állatfajok megfigyelése. Az ember és természet kapcsolatának vizsgálata.
  2. nap: A kulturtörténeti emlékek napja. A környék kulturtörténeti nevezetességeinek megtekintése (Móricz-ház, diófasorok, faharangláb, református templom, bukógát, vízimalom, kopjafás temető,…) egy egés znapos kerékpár túra során, az alábbi útvonalon: Tiszabecs-Milota-Tiszacsécse-Tiszakóród-Túristvándi-Szatmárcseke.
  1. nap: A paraszti élet és udvar napja. Látogatás a tipikus tiszabecsi parasztudvarban, ahol a gyerekek a földművelő élet eszközeivel, állattartással ismerkednek.
  1. nap: A vízi élővilág és a halászat napja. Szakoktatók vezetésével egy kenutúra során a Tisza, esetleg az Öreg Túr folyó élővilágának tanulmányozása. Helyi halászok ismertetik halfogási szokásaikat, halfogó eszközeiket.
  1. nap: A földrajz, irodalom és történelem napja. A folyó építő-romboló munkájának tanulmányozása. A vidék irodalmi és történelmi vonatkozásainak ismertetése. Összegzés, számonkérés, feladatlapok kitöltése, értékelés.

Jelentkezési lap - Erdei Iskola Tiszabecsen

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!
E-mail cím megadásakor lehetőleg ne használjon @freemail.hu és @citromail.hu e-mail címeket, mert ezekre a visszaigazolás nem mindig érkezik meg!

- Irányítószám, település, utca, házszám (épület, emelet, ajtó)
Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»