4 napos osztálykirándulás Tiszabecsen

Tiszabecs
19.850 Ft
Időtartam: 4 nap 3 éjszaka
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
19.850 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Az osztálykirándulás helyszíne, Magyarország egyik legkeletibb pontján található Vidám Delfin Kemping és Panzió, Vízi bázis, körbekerített, a tiszabecsi szabad strandhoz közel fekvő üdülőterülete.

Szállás: A Vidám Delfin Panzió 2-3-4-5 ágyas fürdőszobás szobáiban.

Ellátás: saját üzemeltetésű Vidám Delfin Étteremben reggelit, ebédet, vacsorát biztosítunk.

Utazás: egyénileg.

Részvételi díj

4 nap, 3 éj: 19.850 Ft ( amely tartalmazza a szállást+teljes panziós ellátást + szaktanárok díját+
a kajak vagy kenu használati díját, a kenuk oda- és visszaszállításának költségét, a buszos transzferek díját, a túravezetést és a kerékpár bérleti díját)

 

Motorcsónakázás: 800 Ft/fő (min. 20 fő)

Program

1. nap: Indulás a reggeli órákban, érkezés a Vidám Delfin Kempingbe, szálláshely elfoglalása, az üdülőterület bemutatása. Látogatás a tiszai szabadstrandra, fürdőzés testnevelő tanári felügyelettel, melyet irodánk biztosít. Kajakozás, kenuzás elméleti, gyakorlati oktatása. Minden kenuban pedagógus a kormányos, mentőmellény használata kötelező, melyet mi biztosítunk. Szabadtéri játékok vacsoráig: ping-pong, strandröplabda, tollaslabda, foci… Sötétedés után éjszakai túra az ártéri erdőben.

2. nap: Reggeli után indulás autóbusszal az Öreg-Túr folyóhoz. Vízitúra az átlagban 1 m-nél nem mélyebb, 5-7 méter szélességű Öreg-Túr folyón, mely szakasz 12 éves korosztálytól, tapasztalatunk szerint, kiválóan teljesíthető. Vízitúránk során megcsodálhatjuk a folyó érintetlen szépségét, vadregényességét, utunkat bedőlt fák, nádasok színesítik. A kenutúra kb. 5-6 órás időtartamú, közben sokat fürdőzünk.

3. nap: Reggeli után kerékpártúra a Tiszaháton:Tiszabecs-Milota-Tiszacsécse-Tiszakóród-Szatmárcseke-Túristvándi-Kölcse-Sonkád-Tiszabecs. Az út során megtekintjük a dió őshazáját, Móricz Zsigmond szülőházát, a tiszacsécsei református templomot a fa harangtornyával, majd fürdőzünk a Túr bukógát alatt tanári felügyelettel. Ebéd elfogyasztása, majd a kerékpártúra folytatása, melynek során meglátogatjuk a csekei kopjafás temetőt, Kölcsey emlékházát, a híres túristvándi vízimalmot. Csoport kérésére a hazaúton fagyizás a híres kölcsei Jégvirág fagyizóban.

4.nap: Reggeli után kvízjáték,  sportjátékok, szabad fürdőzés a Tisza parton, pihenés, igény esetén motorcsónakázás (fakultatív). Délután hazautazás.

 

Jelentkezési lap - 4 napos osztálykirándulás Tiszabecsen

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!
E-mail cím megadásakor lehetőleg ne használjon @freemail.hu és @citromail.hu e-mail címeket, mert ezekre a visszaigazolás nem mindig érkezik meg!

- Irányítószám, település, utca, házszám (épület, emelet, ajtó)
Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»