Osztálykirándulás Tiszabecsen (4 napos)

osztálykirándulás
Tiszabecs
27.950 Ft
Időtartam: 4 nap 3 éjszaka
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
27.950 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Élménydús osztálykirándulás, a Tiszahát felfedezése földön, vízen, “levegőben”.

Az osztálykirándulás helyszíne,  Vidám Delfin Kemping, Panzió és Vízibázis, a tiszabecsi szabadstrandhoz közel fekvő üdülőterülete. Az idelátogató diákok számos aktív élménnyel gazdagodhatnak kirándulásuk során: kenuzás oktatása, vízitúra, motorcsónakázás, kerékpártúra, kalandpark, kondipark, street work out park, strandröplabda, ping-pong, éjszakai gyalogtúra. Ezen aktív tevékenységek segítségével a gyerekek kizökkennek hétköznapjaikból és megismerhetik a híres Tiszahát vidékét!

Részletes program lentebb olvasható.

Amennyiben további kérdése van, keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Szállás: A Vidám Delfin Panzió 3 csillagos minősítésű 2-3-4-5 ágyas fürdőszobás szobáiban.

Ellátás: saját üzemeltetésű Vidám Delfin Étteremben bőséges reggelit, ebédet, vacsorát biztosítunk.

Bónusz program: kenuoktatás, éjszakai gyalogtúra.

Utazás:  egyénileg. Javasoljuk, hogy éljenek a 14 év alatti diákonkan ingyenes, 14 év feletti diákoknak pedig az 1890 Ft-os havi bérlettel, mely országosan a máv és volán járatain vehetők igénybe! Nyíregyházáról Tiszabecsre akár átszállás nélkül kiutazhatnak a volán járataival!

Vízibázisunkról bővebb információt ide kattintva olvashat.

Részvételi díj

4 nap, 3 éj: 27.950 Ft amely összeg tartalmazza a szállást + teljes panziós ellátást + szaktanárok díját + kenu oktatást + kondipark és street work out park használati díját.

Fakultatív programok:

Kerékpártúra: 2.500 Ft/fő/fél nap (18-37 km-es túra), 3.500 Ft/fő/egész nap (50 km-es túra)
Motorcsónakázás: 1.200 Ft/fő (min. 20 fő)
1 napos vízitúra a vadregényes Öreg Túron: 5.400/fő (min. 20 fő)
2,5 óra kalandpark használat: 4.100 Ft/fő (min. 20 fő)

Program

1. nap: Indulás a reggeli órákban, érkezés a Vidám Delfin Kempingbe, szálláshely elfoglalása, az üdülőterület bemutatása. Látogatás a tiszai szabadstrandra, fürdőzés testnevelő tanári felügyelettel, melyet irodánk biztosít. Kenuzás elméleti, gyakorlati oktatása. Minden kenuban szakképzett pedagógus a kormányos, mentőmellény használata kötelező, melyet mi biztosítunk. Szabadtéri játékok vacsoráig: ping-pong, strandröplabda, tollaslabda, foci… Sötétedés után éjszakai túra az ártéri erdőben.

2. nap: Reggeli után indulás autóbusszal az Öreg-Túr folyóhoz. Vízitúra az átlagban 1 m-nél nem mélyebb, 5-7 méter szélességű Öreg-Túr folyón, mely szakasz 12 éves korosztálytól, tapasztalatunk szerint, kiválóan teljesíthető. Vízitúránk során megcsodálhatjuk a folyó érintetlen szépségét, vadregényességét, utunkat bedőlt fák, nádasok színesítik. A kenutúra kb. 5-6 órás időtartamú, közben sokat fürdőzünk.

3. nap: Reggeli után kerékpártúra a Tiszaháton:Tiszabecs-Milota-Tiszacsécse-Tiszakóród-Szatmárcseke-Túristvándi-Kölcse-Sonkád-Tiszabecs. Az út során megtekintjük a dió őshazáját, Móricz Zsigmond szülőházát, a tiszacsécsei református templomot a fa harangtornyával, majd fürdőzünk a Túr bukógát alatt tanári felügyelettel. Ebéd elfogyasztása, majd a kerékpártúra folytatása, melynek során meglátogatjuk a szatmárcsekei csónakfejfás temetőt, Kölcsey emlékházát, a híres túristvándi vízimalmot. Csoport kérésére a hazaúton fagyizás a híres kölcsei Jégvirág fagyizóban.

4.nap: Reggeli után

  1.  variáció: 2,5 órás kalandparkozás (fakultatív) a Vidám delfin Vízibázis területén kialakított magaslati kötélpálya és csúszópálya rendszeren. A részletekért kattintson ide !
  2. variáció: motorcsónakázás a tiszabecsi szabadstrandtól a Batár patak torkolatáig 6 fős motorcsónakkal.

Késő délután ebéd, sportjátékok, majd hazautazás.

 

Élménydús 3 napos osztálykirándulást keres? Részletekért kattintson ide

 

Sport, játék, móka és kacagás. Ismerje meg kaland és sporttáborunkat. Részletekért kattintson ide.

 

Többet szeretne tudni az újonnan épült kalandparkunkról? Részletekért kattintson ide

 

A vízi élővilág, a paraszti udvar megismerése, az erdő tanulmányozása, a madarak megfigyelése erdei iskolánk programjain belül. Részletes leírásért kattintson ide.

 

Osztálykirándulását, nyári táborát saját programokkal színesítené csak egy helyszínre lenne szüksége? Nálunk ez is megoldható! További részletek ide kattintva olvashatóak. 

Jelentkezési lap - Osztálykirándulás Tiszabecsen (4 napos)

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!
E-mail cím megadásakor lehetőleg ne használjon @freemail.hu és @citromail.hu e-mail címeket, mert ezekre a visszaigazolás nem mindig érkezik meg!

- Irányítószám, település, utca, házszám (épület, emelet, ajtó)
Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»