Erdei Iskola Tiszabecsen

erdei iskola
Tiszabecs
38.200 Ft
Időtartam: 5 nap 4 éjszaka
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
38.200 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Erdei iskola programunk célja: hogy az iskolás gyerekeknek betekintést nyújtsunk a vidéki élet szépségeibe. Megismerkedjenek a háziállatokkal, az ártéri növény- és állatvilággal a környék kultúrtörténetével. Ezeket a felfedezéseket sportolás közben, kenuban ülve vagy épp biciklin kerekezve biztosítjuk, kielégítve így a gyerekek mozgásigényét is. Az egész nap tartó foglalkozásokat a szervezők saját maguknak bonyolítják le.

A színes programok mellett az újonnan épült kondipark, street work out park és kalandpark is nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget ad.

Részletes program lentebb olvasható.

Amennyiben további kérdése van, keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Szállás: A Vidám Delfin Panzió 3 csillagos kategóriájú, 2-3-4-5 ágyas fürdőszobás szobáiban.

Ellátás: saját üzemeltetésű Vidám Delfin Étteremben bőséges reggelit, ebédet, vacsorát biztosítunk.

Bónusz program: kenuoktatás, éjszakai gyalogtúra.

Utazás:  egyénileg. Javasoljuk, hogy éljenek a 14 év alatti diákonkan ingyenes, 14 év feletti diákoknak pedig az 1890 Ft-os havi bérlettel, mely országosan a máv és volán járatain vehetők igénybe! Nyíregyházáról Tiszabecsre akár átszállás nélkül kiutazhatnak a volán járataival!

Vízibázisunkról bővebb információt ide kattintva olvashat.

Részvételi díj

38.200 Ft amely összeg tartalmazza a szállást 2-3-4-5 ágyas fürdőszobás szobákban, teljes panziós ellátást (reggeli, ebéd, vacsora) melyet saját éttermünkben főzünk és tálalunk, túravezetők díját, kenu oktatást.

Fakultatív programok:

Kerékpártúra: 2.500 Ft/fő/fél nap (18-37 km-es túra), 3.500 Ft/fő/egész nap (50 km-es túra)
Motorcsónakázás: 1.200 Ft/fő (min. 20 fő)
1 napos vízitúra a vadregényes Öreg Túron: 5.400/fő (min. 20 fő)
2,5 óra kalandpark használat: 4.100 Ft/fő (min. 20 fő)

Program

Ajánlott program:

  1. nap: Az állatok, növények és élőhelyek napja. A természetes erdő, fa és cserjefajok tanulmányozása, madár és állatfajok megfigyelése. Az ember és természet kapcsolatának vizsgálata.
  2. nap: A kulturtörténeti emlékek napja. A környék kulturtörténeti nevezetességeinek megtekintése (Móricz-ház, diófasorok, faharangláb, református templom, bukógát, vízimalom, kopjafás temető,…) egy egés znapos kerékpár túra során, az alábbi útvonalon: Tiszabecs-Milota-Tiszacsécse-Tiszakóród-Túristvándi-Szatmárcseke.
  3. nap: A paraszti élet és udvar napja. Látogatás a tipikus tiszabecsi parasztudvarban, ahol a gyerekek a földművelő élet eszközeivel, állattartással ismerkednek.
  1. nap: A vízi élővilág és a halászat napja. Szakoktatók vezetésével egy kenutúra során a Tisza, esetleg az Öreg Túr folyó élővilágának tanulmányozása. Helyi halászok ismertetik halfogási szokásaikat, halfogó eszközeiket.
  1. nap: A földrajz, irodalom és történelem napja. A folyó építő-romboló munkájának tanulmányozása. A vidék irodalmi és történelmi vonatkozásainak ismertetése. Összegzés, számonkérés, feladatlapok kitöltése, értékelése.

 

Tanulás és szórakozás egyben? Lehetséges!  A fenntartható fejlődés megismertetése színes programokkal. Ökotáborunk leírásáért kattintson ide. 

Sport, játék, móka és kacagás. Ismerje meg kaland és sporttáborunkat. Részletekért kattintson ide.

Osztálykirándulását, nyári táborát saját programokkal színesítené csak egy helyszínre lenne szüksége? Nálunk ez is megoldható! Részletekért kattintson ide.

Többet szeretne tudni az újonnan épült kalandparkunkról? Részletekért kattintson ide.

2 napos osztálykirándulást keres? Nálunk megtalálja! Részletes programért kattintson ide

Jelentkezési lap - Erdei Iskola Tiszabecsen

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!
E-mail cím megadásakor lehetőleg ne használjon @freemail.hu és @citromail.hu e-mail címeket, mert ezekre a visszaigazolás nem mindig érkezik meg!

- Irányítószám, település, utca, házszám (épület, emelet, ajtó)
Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»