Öreg Túr vízitúra iskolásoknak (2 napos)

Öreg Túr
Öreg Túr
20.700 Ft
Időtartam: 2 nap 1 éjszaka
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
20.700 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

A vízitúra az Öreg Túr folyón egy rendkívül vadregényes, biztonságos kenutúra. Legtöbb esetben csak derékig érő folyócska, így biztonságosan kenuzható. Szépségét a bedőlt fáknak, az érintetlen növény és állatvilágának, 2 helyen is érinthető nádasainak, vadregényességének köszönheti. Vízitúrázni, az Öreg Túr a sekély vize miatt még általános iskolás csoporttal is nagyon biztonságos. Juss el kenuval civilizáció mentes, érintetlen területekre! Fedezd fel az Öreg Túr természeti szépségeit! Élj át osztályoddal felejthetetlen szép élményeket, amiket még évek múlva is emlegetni fogtok!

Az izgalmas vízitúra után az újonnan épült kondipark, street work out park és kalandpark is nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget ad.

Részletes program lentebb olvasható.

Amennyiben további kérdése van, keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Szállás: A Vidám Delfin Panzió 3 csillagos kategóriájú, 2-3-4-5 ágyas fürdőszobás szobáiban.

Ellátás: saját üzemeltetésű Vidám Delfin Étteremben bőséges reggelit, vacsorát biztosítunk.

Bónusz program: kenuoktatás, éjszakai gyalogtúra.

Utazás:  egyénileg. Javasoljuk, hogy éljenek a 14 év alatti diákonkan ingyenes, 14 év feletti diákoknak pedig az 1890 Ft-os havi bérlettel, mely országosan a máv és volán járatain vehetők igénybe! Nyíregyházáról Tiszabecsre akár átszállás nélkül kiutazhatnak a volán járataival!

Vízibázisunkról bővebb információt ide kattintva olvashat.

Részvételi díj

20.700 Ft, amely összeg tartalmazza a szállást panzióban, félpanziós ellátást (reggeli, vacsora), kenuk bérleti díját, kenuszállítást, transzfert busszal, túravezetést.

Fakultatív programok:

Kerékpártúra: 2.500 Ft/fő/fél nap (18-37 km-es túra), 3.500 Ft/fő/egész nap (50 km-es túra)
Motorcsónakázás: 1.200 Ft/fő (min. 20 fő)
2,5 óra kalandpark használat: 4.100 Ft/fő (min. 20 fő)

Program

1. nap  Érkezés Tiszabecsre a Vidám Delfin Kempingbe. Szálláshely elfoglalása. Kenuzás elméleti és gyakorlati oktatása. Utazás az Öreg Túr folyóhoz busszak (11 km).  Az Öreg Túr egy rendkívül vadregényes, biztonságos, a legtöbb esetben csak derékig érő folyócska. Szépségét a bedőlt fáknak, az érintetlen növény és állatvilágának, 2 helyen is érinthető nádasainak, vadregényességének köszönheti. Vízitúra Sonkádtól Kölcséig (12 km). Utazás vissza Tiszabecsre, vacsora.

2. nap Reggeli, utazás Kölcsére busszal (12 km), az Öreg Túr folyóhoz. Vízitúra a vadregényes Túron tovább Túristvándiig, a híres vízimalomig (14 km). Kenutúránk során  az érintetlen természet, bedőlt fák, nádasok nyújtanak kalandokat. Az Öreg Túr vízitúra résztvevői egy kenuban ülve egymásra utalva, egymással összedolgozva tudnak csak boldogulni, így a programnak csapatépítő, összekovácsoló ereje van. A vízitúra végeztével utazás haza.

 

Többet szeretne tudni az újonnan épült kalandparkunkról? Részletekért kattintson ide.

 

Élménydús 3 napos osztálykirándulást keres? Részletekért kattintson ide.

 

Vízitúra helyett inkább 2 napos kerékpártúrára vinné osztályát? Megoldható! Részletekért kattintson ide.

 

Tanulás és szórakozás egyben? Lehetséges!  A fenntartható fejlődés megismertetése színes programokkal. Ökotáborunk leírásáért kattintson ide. 

 

A vízi élővilág, a paraszti udvar megismerése, az erdő tanulmányozása, a madarak megfigyelése erdei iskolánk programjain belül. Részletes leírásért kattintson ide.

Jelentkezési lap - Öreg Túr vízitúra iskolásoknak (2 napos)

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!
E-mail cím megadásakor lehetőleg ne használjon @freemail.hu és @citromail.hu e-mail címeket, mert ezekre a visszaigazolás nem mindig érkezik meg!

- Irányítószám, település, utca, házszám (épület, emelet, ajtó)
Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»