2 napos vízitúra a Tisza folyón

Tisza
10.850 Ft
Időtartam: 2 nap 1 éjszaka
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
10.850 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Vízitúra a Tisza legfelső, még kavicsos, kanyargós érintetlen szakaszán Tiszabecstől Szatmárcsekéig, ahol a Tisza vize még nagyon tiszta, kenutúra során a folyómeder még látható. Következő nap pedig minden kanyarban aranysárga, lakatlan homokos part várja a vízitúrázókat, ami a strandolás, fürdőzés elengedhetetlen színtere.

Szállás: Vidám Delfin Kemping

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora)

Utazás: a cég saját buszaival vagy egyénileg. Szükség esetén a közeli állomásról transzfert biztosítunk (az ár nem tartalmazza). Kérjen árajánlatot irodánktól, pl. 18+1 fős Mercedes busz Nyíregyházáról oda-vissza 48.000 Ft, 45 fős Ikarus busz 83.000 Ft, 56 fős Volvo busz 95.000 Ft, mely összegek már tartalmazzák a sofőr napidíját, szállását, ellátását.

(A Volvo Irizar busz kalkulált minimális létszáma: 30 Fő, a Mercedes Sprinter busz minimális létszáma : 16 fő. Ennél kissebb létszám esetén a részvételi díj emelkedik, melyről kérjen ajánlatot irodánktól. Javasoljuk a Volvo buszunk esetében, hogy több osztályból töltsék fel a helyeket.

Az ár Nyíregyházáról történő indulással van kalkulálva, más kiinduló állomás esetén kérjen ajánlatot irodánktól!)

 

Részvételi díj

10.850 Ft, amely összeg tartalmazza a szállást panzióban, félpanziós ellátást (reggeli, vacsora), kenuk- kajakok bérleti díját, kenuszállítást, transzfert busszal, túravezetést.

Program

1. nap

Érkezés Tiszabecsre a Vidám Delfin Kempingbe. Szálláshely elfoglalása. Kajakozás – kenuzás elméleti és gyakorlati oktatása a tiszabecsi szabadstrandon. Vízitúra a Tisza legfelső, még kavicsos, kanyargós érintetlen szakaszán Szatmárcsekéig (24 km).

Innen utazás vissza busszal, vagy kerékpártúra vissza Tiszabecsre, közben a Tiszahát nevezetességeinek megtekintése: Csónakfejfás temető, Kölcsey ház, Túr bukógát, Móricz ház, Móricz park, Református templom. Vacsora.

2. nap

Reggeli, utazás Szatmárcsekére, vízitúra tovább a Tiszán, innen a már aranysárga homokpartokban bővelkedő, legszebb szakaszon Tivadarig (15 km). A homokpartokon strandolás. A vízitúra végeztével utazás haza.

Jelentkezési lap - 2 napos vízitúra a Tisza folyón

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!
E-mail cím megadásakor lehetőleg ne használjon @freemail.hu és @citromail.hu e-mail címeket, mert ezekre a visszaigazolás nem mindig érkezik meg!

- Irányítószám, település, utca, házszám (épület, emelet, ajtó)
Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»