Erdei Iskola

Szórakozva tanítjuk a gyerekeket – látogassanak el erdei iskolánkba!

erdei iskola

Az iskolai kirándulások célja elsősorban az ismeretterjesztés, ahol a gyerekek újdonságokkal ismerkednek és újdonságokat élnek át. Ezek az ismeretek mindig jobban megragadnak a fejükben, ha izgalmasak, érdekesek, és kalandos körülmények között találkoznak velük. A tiszabecsi erdei iskola ilyen programot kínál az iskolás gyerekeknek.

Az erdei iskolában több napon keresztül friss élményeket szerezhetnek a gyerekek, méghozzá testközelből. Minden nap tematikus programokkal készülünk, és pedagógusok vezetésével ismertetjük meg a gyerekeket a környék állat- és növényvilágával, a történelmi, kultúrtörténeti látnivalókkal, a helyi érdekességekkel. Minden program egyszerre kínál fizikailag és szellemileg is aktív elfoglaltságot, hiszen a résztvevők biciklire pattannak, kirándulnak, eveznek közben!

A Vidám Delfin Kemping kényelmes, tiszta szállással, teljes ellátással várja az osztályokat az erdei iskola keretei között is! A részletekért lépjen velünk kapcsolatba a weboldalon található elérhetőségek egyikén!

28.800 Ft
Erdei iskolás programunk célja: hogy az iskolás gyerekeknek betekintést nyújtsunk a vidéki élet szépségeibe. Megismerkedjenek a háziállatokkal, az ártéri...