2 napos kerékpártúra a Tiszaháton

Tiszahát - Tiszabecs
8.800 Ft
Időtartam: 2 nap, 1 éj
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
8.800 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Kerékpártúra a Tiszaháton túravezetővel Tákosra, Csarodára, Milotára, Tiszacsécsére, és környékére.

Szállás: Vidám Delfin Kemping és Panzió, Vízibázis 2-3-4-5-6-12 ágyas fürdőszobás szobákban

Ellátás: Teljes panziós ellátás (reggeli, ebéd, vacsora)

Utazás: a cég saját buszaival vagy egyénileg. Szükség esetén a közeli állomásról transzfert biztosítunk (az ár nem tartalmazza). Kérjen árajánlatot irodánktól, pl. 18+1 fős Mercedes busz Nyíregyházáról oda-vissza 48.000 Ft, 45 fős Ikarus busz 83.000 Ft, 56 fős Volvo busz 95.000 Ft, mely összegek már tartalmazzák a sofőr napidíját, szállását, ellátását.

Az ár Nyíregyházáról történő indulással van kalkulálva, más kiinduló állomás esetén kérjen ajánlatot irodánktól!)

Részvételi díj

8.800 Ft, amely összeg tartalmazza, szállást panzióban, teljes panziós ellátást, kerékpárok bérleti díját, kerékpár szállítást, túravezetést. Az ár nem tartalmazza a busszal utazás költségét Vásárosnaményba, illetve Tiszabecsről vissza.

Program

1. nap Utazás vonattal vagy busszal (az ár nem tartalmazza) Vásárosnaményba, a Bereg fővárosába. Kerékpárok átvétele után kerékpártúra vezetővel Tákosra, a keresztszemes hímzés hazájába. Itt a Bereg egyik legszebb kultúrális hagyatékát, a tákosi református templomot tekintjük meg. Kerekezés Csarodára. A csarodai református templom a Csaroda patak által kialakított kis szigeten áll, az egykor mocsaras, vadvizes területből kiemelkedő szárazulat kisebb magaslatán épült a kicsiny, alig hatszáz lelkes falucskában. Túrázás Tarpára, a száraz malom megtekintése. Tekerés Tivadarba, fürdőzés a tiszai strandon. Tekerés Nagyarba, a Luby kastély és a Petőfi fa megtekintése. Buszra szállás, utazás a Vidám Delfin Kempingbe. Vacsora.

2 nap. Reggeli. kerékpártúra Milotára, a dió őshazájába, kerekezés tovább a töltésen Tiszacsécsére. Móricz ház és református templom megtekintése. Túra a Túr bukógáthoz, fürdőzés. Kerekezés Szatmárcsekére, csónak fejfás temető és Kölcsey ház megtekintése. Túra Túristvándiba, a vízimalom tanulmányozása, fürdőzés az Öreg Túrban. Kerekezés vissza Tiszabecsre Kölcsén és Sonkádon keresztül. Késői ebéd után indulás vissza Nyíregyházára.

Jelentkezési lap - 2 napos kerékpártúra a Tiszaháton

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!
E-mail cím megadásakor lehetőleg ne használjon @freemail.hu és @citromail.hu e-mail címeket, mert ezekre a visszaigazolás nem mindig érkezik meg!

- Irányítószám, település, utca, házszám (épület, emelet, ajtó)
Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»