2 napos kerékpártúra a Tiszaháton

Tiszahát - Tiszabecs
10.550 Ft
Időtartam: 2 nap, 1 éj
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
10.550 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Kerékpártúra a Tiszaháton túravezetővel Tákosra, Csarodára, Milotára, Tiszacsécsére, és környékére.

Szállás: Vidám Delfin Kemping és Panzió, Vízibázis 2-3-4-5  ágyas fürdőszobás szobákban

Ellátás: Teljes panziós ellátás (reggeli, ebéd, vacsora)

Utazás: egyénileg.

Részvételi díj

10.550 Ft, amely összeg tartalmazza, szállást panzióban, teljes panziós ellátást, kerékpárok bérleti díját, kerékpár szállítást, túravezetést. Az ár nem tartalmazza a busszal utazás költségét Vásárosnaményba, illetve Tiszabecsről vissza.

Program

1. nap Utazás vonattal vagy busszal (az ár nem tartalmazza) Vásárosnaményba, a Bereg fővárosába. Kerékpárok átvétele után kerékpártúra vezetővel Tákosra, a keresztszemes hímzés hazájába. Itt a Bereg egyik legszebb kultúrális hagyatékát, a tákosi református templomot tekintjük meg. Kerekezés Csarodára. A csarodai református templom a Csaroda patak által kialakított kis szigeten áll, az egykor mocsaras, vadvizes területből kiemelkedő szárazulat kisebb magaslatán épült a kicsiny, alig hatszáz lelkes falucskában. Túrázás Tarpára, a száraz malom megtekintése. Tekerés Tivadarba, fürdőzés a tiszai strandon. Tekerés Nagyarba, a Luby kastély és a Petőfi fa megtekintése. Buszra szállás, utazás a Vidám Delfin Kempingbe. Vacsora.

2 nap. Reggeli. kerékpártúra Milotára, a dió őshazájába, kerekezés tovább a töltésen Tiszacsécsére. Móricz ház és református templom megtekintése. Túra a Túr bukógáthoz, fürdőzés. Kerekezés Szatmárcsekére, csónak fejfás temető és Kölcsey ház megtekintése. Túra Túristvándiba, a vízimalom tanulmányozása, fürdőzés az Öreg Túrban. Kerekezés vissza Tiszabecsre Kölcsén és Sonkádon keresztül. Késői ebéd után indulás vissza Nyíregyházára.

Jelentkezési lap - 2 napos kerékpártúra a Tiszaháton

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!
E-mail cím megadásakor lehetőleg ne használjon @freemail.hu és @citromail.hu e-mail címeket, mert ezekre a visszaigazolás nem mindig érkezik meg!

- Irányítószám, település, utca, házszám (épület, emelet, ajtó)
Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»