Osztálykirándulás felsősöknek (1 napos)

osztálykirándulás
Tiszabecs
7.700 Ft
Időtartam: 1 nap
Típus/Helyszín:
Részvételi díj:
7.700 Ft
Indulási időpontok:
Kérjük, egyeztessen irodánkkal, mikor szeretnének kirándulni.

Egynapos osztálykirándulás vízitúrával az Öreg Túron (kérésre a Tisza és a Szabályozott Túr is lehetséges)

Az Öreg Túr egy rendkívül vadregényes, biztonságos, a legtöbb esetben csak derékig érő, alig folyó folyócska. Szépségét a bedőlt fáknak, az érintetlen növény és állatvilágnak, 2 helyen is érinthető nádasainak, vadregényességének köszönheti. Kiváló terep egy kezdő, vízitúrázásban még nem jártas csoport részére.

Nálunk senki sem fog unatkozni, garantált, hogy a tanulók még évekkel később is szívesen emlegetik majd az osztálykirándulás t Tiszabecsen!

 

Kempingünket büszkén mondhatjuk a Felső-Tisza egyik legkomfortosabb táborozó helyének. 2021-ben felújított, modern zuhanyzó és vizesblokk, gondosan ápolt, füvesített, parkosított, sík terület, árnyékos sátorozó helyek és a Tisza közelsége csábítja. A kemping területén szalonnasütő, szabadtéri ping-pong asztalok, strandröplabda pálya, játszótér, kondipark és street work out park találhatók, melyet a vendégeink ingyen vehetnek igénybe. A 2022. nyarán épült kalandparkunk szeretettel várja kalandozni vágyó vendégeit.

Vízibázisunkról bővebb információt ide kattintva olvashat.

Részletes program lentebb olvasható.

Amennyiben további kérdése van, keressen minket elérhetőségeink egyikén.

Utazás:  egyénileg. Javasoljuk, hogy éljenek a 14 év alatti diákonkan ingyenes, 14 év feletti diákoknak pedig az 1890 Ft-os havi bérlettel, mely országosan a máv és volán járatain vehetők igénybe! Nyíregyházáról Tiszabecsre akár átszállás nélkül kiutazhatnak a volán járataival!

Érkezés Tiszabecsre 10:00 óra körül.

Részvételi díj

7.700 Ft/fő

Program

Találkozás 10 óra körül a megbeszél helyen, a vízitúra kiinduló állomásánál. A korábban egyeztetett kajak-, kenu- és sportfelszereléseket, mentőmellényeket hordókat a helyszínre szállítjuk. Részletes kajak-kenu oktatás elméletben és gyakorlatban. Vízitúra szakképzett túravezetővel (kb. 4-5 óra, kérésre rövidíthető).

Utazás busszal a Vidám Delfin Kempingbe, bőséges ebéd az éttermünkben.

Fakultatív program (az ár nem tartalmazza): Outdoor élménydélután, mely magában foglalja a kalandpark, kondipark és street work out park használatot a Vidám Delfin Vízibázison. 2,5 óra kalandpark használat: 4.100 Ft/fő (min. 20 fő)
Részletekért kattintson ide !

Hazautazás.

 

2 napos osztálykirándulást keres? Részletekért kattintson ide.

 

2 napos Öreg-Túr vízitúra iskolásoknak, ami felejthetetlen élményt ad. Részletekért kattintson ide.

 

Többet szeretne tudni az újonnan épült kalandparkunkról? Részletekért kattintson ide

 

A vízi élővilág, a paraszti udvar megismerése, az erdő tanulmányozása, a madarak megfigyelése erdei iskolánk programjain belül. Részletes leírásért kattintson ide.

 

Osztálykirándulását, nyári táborát saját programokkal színesítené csak egy helyszínre lenne szüksége? Nálunk ez is megoldható! Részletekért kattintson ide.

Jelentkezési lap - Osztálykirándulás felsősöknek (1 napos)

Az Ön által kitöltött és elküldött érdeklődési adatlap nem számít megrendelésnek.
24 órán belül a beírt paraméterek alapján árajánlatot küldünk, mely alapján a későbbiekben lesz lehetősége az utat lefoglalni!
Ha a kínálatunktól eltérő módon vagy időben szeretne vizitúrázni, csak írja le elképzelését erre az adatlapra.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni!
A gyerekek születési dátumát a kedvezmény igénybe vétele esetén a helyszínen igazolni kell!
E-mail cím megadásakor lehetőleg ne használjon @freemail.hu és @citromail.hu e-mail címeket, mert ezekre a visszaigazolás nem mindig érkezik meg!

- Irányítószám, település, utca, házszám (épület, emelet, ajtó)
Figyelem! Az űrlap elküldéséhez el kell fogadnia az alábbiakat:
«
»